A fotós ernyő olcsóbb változata

Számtalan ember szeret az otthonában fotózni. Viszont nem szeretnének vagy nem tudnak a kellékekre több százezret költeni. A fotós ernyő elengedhetetlen alkotórésze a fényképezésnek.

A többi tartozékkal együtt, praktikusan helyettesíthető otthon használatos ernyővel is. Természetesen minden összeállítás pénzbe kerül, de jelentős összeg megspórolható, ha esetleg nem ipari számban szeretne képeket készíteni. Egy ilyen szett összeállításában segítségére lehetnek egyes internetes oldalak. A következőkben felsorolt termékek viszonylag olcsón beszerezhetőek: 2 darab állvány, 2 darab teleszkópos nyél, egyszerű színes vászon, belül ezüst, kívül fekete fotós ernyő. Ez helyettesíthető hagyományos kínai ernyővel is.

Természetesen még szüksége lesz kábelekre és 2 darab vakura is. Ezek a kellékek bármelyik nagyobb áruházban beszerezhetőek. Ha mindent beszerzett, összeállíthatja az otthoni fotótermét. Ez nem igényel nagyobb műszaki tudást, a barkácsboltban található eszközökkel könnyedén összeszerelhető.

Print Friendly, PDF & Email