Fizetős betegszállítás Budapest területén szakápolóval

fizetős betegszállítás Budapest

Ingyenes betegszállítást csak a páciens kezelőorvosa rendelhet és nagyon szigorú szabályok vonatkoznak arra, hogy milyen esetekben vehető igénybe ez a szolgáltatás. Azonban olyan esetekben is szükség lehet egy ülő- vagy fekvőbetegnek eljutnia valahová, amikre az orvosának nincs rálátása vagy egyáltalán nincs is köze ezekhez.

Ilyenkor az egyedüli opció a fizetős betegszállítás Budapest területén, hiszen az átlagos járművekkel, taxival nem oldható meg a dolog. Van, hogy már a lakásból való kijutáshoz is kell a segítség, amit szintén igényelni lehet a fizetős betegszállítás Budapest területén való megrendelésekor.

A lényeg, hogy előre elmondjunk minden részletet az Ambulife Mentőszolgálat munkatársainak, mert akkor felkészülten érkezhetnek a helyszínre. A fizetős betegszállítás Budapest teljes területén kérhető, sőt, az egész országban a rendelkezésünkre állnak úgy is, ha szakápolót kérünk a beteg mellé. Mert erre is szükség lehet, amennyiben nem biztonságos a szóban forgó személy szállítása és/vagy gond léphet fel az út során.

Print Friendly, PDF & Email