Fehér, egészséges fogak a bio fogkrém révén

bio fogkrém

Hollywoodi mosoly és tökéletesen fehér fogak bármi áron? Sokan gondolkodnak így, de azért érdemes lenne jobban utánajárni annak, hogy mi lehet az a bármi ár, mert van, amit már nem biztos, hogy tényleg megéri bevállalni. Nem kell messzire menni, hiszen már a fogtisztítás során is olyan kockázatoknak tehetik ki magukat az emberek, amelyekről ha tudnának, akkor lehet, hogy megelégednének a hófehérnél egy kicsivel sötétebb árnyalattal is.

Ez egyedül akkor nem igaz, ha bio fogkrém segítségével távolítják el nap mint nap az ételmaradékokat és a lepedéket. Ugyanis, ha egy bio minősítéssel rendelkező termékről van szó, akkor az nem rejt felesleges veszélyeket. A bio fogkrém csak természetes anyagokat tartalmaz és mentes minden olyan kémiai vegyülettől, ami rizikót jelentene a fogakra vagy éppen az egészségi állapotra.

Az SLS, triklozán és fluor mentes felnőtt fogkrémet a bio minőségben célszerű keresni! Akár a fogíny gyulladással küzdőknek is jól jönnek a gyógynövényes, tanúsított bio fogkrémek! Mert az alkalmazott készítmény nemcsak a fogakra, az ínyre, illetve a szájüreg többi részére lehet hatással, hanem az egészségre is.

Éppen ezért, ha valami olyan ható- vagy kísérőanyag van benne, ami negatív befolyással lehet az emberi szervezetre, akkor az egészen extrém tüneteket is produkálhat a test olyan részeiben, amire nem is gondolna senki. Tehát jól meg kell gondolni, hogy megéri-e a kémiai vegyületekkel teli termékek használata, vagy inkább beéri a bio fogkrém egyébként igencsak jelentős erejével?!

A hatékonyságát ez nem a vegyi összetevőknek köszönheti, hanem a természetben is megtalálható hatóanyagoknak, amiket például a bíbor kasvirág, az orvosi pemetefű kivonatok, a borsmenta, az eukaliptusz, a teafa illóolajok és a menta kivonatai is tartalmaznak. Ezek a növények képesek kíméletesen támogatni a szájnyálkahártya regenerációját és a megfelelő szájhigiéniás állapot fenntartását, így nincs szükség szintetikus úton előállított összetevőkre.

A bio fogkrém tökéletesen helytáll a szerepkörében, ráadásul úgy, hogy nem veszélyezteti az egészségét. Próbálja ki Ön és meglátja, hogy a természet ereje, mint a biokozmetikumok sok más terméke esetében, a bio fogkrém kapcsán is messze felülmúlja minden elképzelést!