Elképesztően precíz a műholdas nyomkövető

Kétségtelen, hogy a nyomkövetésnél elképesztően fontos a precizitás. Ezért is van szükség a GPS tracker eszközökre, amiket hazánkban sokan csak műholdas nyomkövető néven ismernek.

Ezeknek a használatával adott lesz a valós idejű pozíció lekérdezése, a bárhova történő elhelyezés is garantált, és természetesen a kütyü speciális műholdak alapján mondja meg a tulajnak, hogy pontosan hol van. Sokan azt hiszik, hogy a műholdas nyomkövető egy különleges kémeszköz, pedig nem erről van szó. A kisméretű, gyakran gyufásdoboznál nem nagyobb tartozék remek pozíciókövető kellék, aminek az adatai lekérhetőek laptop, mobiltelefon, tablet PC vagy számítógép segítségével.

A műholdas nyomkövető legfőbb pozitívuma akkor bizonyosodik be, amikor a kocsik követéséről van szó. A beüzemelést követően a tulaj ingyenes internetes programmal tudja követni az adott járművet, sőt, a mobilt alkalmazva egy SMS-el lekérhető a tartózkodási hely. Számos helyen megvehető a műholdas nyomkövető, és sok boltnál biztosítják a szakértők a beszerelést is.

Print Friendly, PDF & Email