Egyértelműen hasznosak a kamera rendszerek

Bizonyos esetekben nagyon nehéz bizonyítani egy bűncselekményt. Bizonyíték híján pedig megszüntetik az eljárást. A kamera rendszerek felvételei azonban nemcsak nagyszerű bizonyítékként szolgálhatnak, hanem elrettentés céljából is kiválóak. Védhetjük ezzel a modern technológiával az otthonunkat is. Ez manapság már nem a jövő technológiája.

Ez a jelen! Kezdetben az analóg kamera rendszerek számítottak nagy újdonságnak, azonban manapság már egyre többen alkalmazzák az IP kamera rendszereket, mivel ezeknek a beszerelése szintén nagyon egyszerű és többféle előnnyel rendelkeznek.

Ezeken kívül, léteznek még más típusok is, mint például az AHD, illetve a HD-TVI kamera rendszerek. Az analóg megoldások általában költséghatékonyak és kiválóan megfelelnek olyan helyeken, ahol nincs szükség a nagy felbontásra és a tű-éles képre.

Egy nyaraló vagy egy kisebb hétvégi ház nem áll végig felügyelet alatt. Azonban ezzel a technológiával a megfigyelés végre folyamatos lesz, ami biztonságérzetet ad az ingatlan tulajdonosának.

Print Friendly, PDF & Email