Egyedülállóan gyors reagálású esőérzékelő

Bizonyára Ön is hallotta már azt a mondást, miszerint a szomszéd fűje mindig zöldebb. Természetesen Ön is elérheti, hogy az irigyelt szomszéd legyen, amennyiben folyamatosan biztosítja az optimális nedvességtartalmat a talaj számára.

Ehhez pedig célszerű beszereznie egy esőérzékelő készüléket, amely erről a nedvességellátásról gondoskodik, illetve eső idején automatikusan megszakítja az öntözést.

A Hunter Rain-Clik esőérzékelő ugyanis az egyedüli olyan rendszer, amely azonnali leállási parancsot tud küldeni a vezérlő rendszerének, így nem kell a csapadéknak felgyűlnie a leálláshoz, más hasonló esőérzékelő berendezésekkel ellentétben. Gyorsérzékelő rendszerének köszönhetően, nem kell attól félnie, hogy fölösleges vízellátást biztosít a talajnak, így mindenképp költséghatékony ez a készülék.

Több módon is felszerelhető az öntözés helyétől függően. Mindezek mellett a Rain-Click esőérzékelő nagy előnye, hogy az optimális kiszáradási idő beállítható rajta. Rendelje meg remek áron honlapunkon ezt a rendkívül hatékony készüléket! A hatás garantált!

Print Friendly, PDF & Email