Egészségesebb táplálkozást biztosít a meleglevegős fritőz

Modern fritőz

A különböző diétákat követő személyek, precízen olaj használata nélkül próbálják elkészíteni a mindennapi eledelüket, a sikeresebb eredmény érdekében. Olajok hozzáadása nélkül működik a meleglevegős fritőz, a fitt életmódot követők örömére.

Kiválóan alkalmas, hogy zamatosabb és egészségesebb ételek kerülhessenek az asztalra. Ideális zöldségek párolására és még a gyümölcsök aszalására is felhasználható. A nagy sebességű forró levegő áramlásának köszönhetően, a húsfélék ízletesebbé válnak, ugyanakkor életerőt biztosító formában készülnek el.

Hanggal figyelmeztető időzítővel és 6 féle sütési programmal rendelkezik. A gépezet 3 perc leforgása alatt eléri a kívánt hőmérsékletet, a termosztát segítségével a 80 °C-tól 200 °C-ig állítható.

Nem szükséges más művelet, csak a hőmérséklet és az időzítő beállítása, a sütés közben nyugodtan végezhetőek a további teendők, nem kell a meleglevegős fritőz mellett töltenie az idejét. A sütőkosárba 2,5 kg hozzávaló fér a finomságok normál idejű elkészüléséhez. A meleglevegős fritőz már számos online webáruház készletben is elérhető.

Print Friendly, PDF & Email