Cross kerékpár kell a keményebb terepre

Igazán színes egyéniségnek mutatkozik ez a kerékpárcsoport. A cross kerékpár sokoldalúságát az adja, hogy első ránézésre hasonlít az egyszerű városi kerékpárra, de van néhány különbség, ami miatt alkalmas a földutakra és az enyhébb terepre is.

A legtöbb esetben a V-féket itt már felváltja a tárcsafék, aminek nagyobb a teljesítménye, ezért egy húzósabb helyzetből is meg fogunk menekülni, hogyha egy hirtelen fékezésre kerül a sor.

A váltó is sokkal fejlettebb, mint egy városi modellnek. Itt már van első váltó is és a hátsó fogaskerekek száma szintén gyarapodott. A váz kinézete a férfi típusok esetében már inkább hasonlít egy hagyományos MTB vázra.

A cross kerékpár tulajdonképpen kétfajta bringa tökéletes ötvözete. Ezzel betömött egy olyan rést a kerékpártípusok között, amire már régen sok embernek szüksége lett volna. A bikelife.hu webáruházban most szép számmal válogathatunk ezek közül. A 20%-os extra akció még vonzóbbá teheti a kínálatot egyeseknek. Attól függően válasszunk cross kerékpárt, hogy mire szeretnénk használni, csupán hobbiból vagy inkább sportolásra!

Print Friendly, PDF & Email