Bőrönd szettek ingyenes kiszállítással

Kiváló bőrönd szett

Ha Ön olyan ember, aki fél életét a bőröndök társaságában éli, esetleg gyakran utazik a nagyvilágba a családdal együtt, érdemes elgondolkodnia azon, milyen poggyászokkal teszi ezt meg.

Ha sok a holmi, amit magával kell vinnie, kézenfekvőbb a S+M vagy S+M+L méretű bőrönd szettek közül választani egy megbízható modellt. Természetesen attól is függ, hogy hány személyre kell becsomagolni az autós, buszos, vonatos vagy repülős kalandra.

A választás attól is függ, hogy mennyire érik külső terhelések a megvett utazótáskákat, bőröndöket. Ha előre tudja, hogy nem lesznek összepréselve az utazóbőröndök, akkor sima anyagborítású modellekből is válogathat, azonban ha a táskák egymásra kerülnek, jobb ha keményfedelű mellett teszi le a voksot.

Az ilyen bőrönd szettek többnyire 25-27 ezer Forintba kerülnek, persze az extrákkal ellátott darabok drágábbak. A Bontour weboldaláról beszerzett változatoknál hatalmas előny a 2 év termékgarancia, ami már önmagában is azt jelzi, hogy pénzéért cserébe magas minőséget fog kapni.

Print Friendly, PDF & Email