Babafészekkel a nyugodt alvásért

babafészek

Családjában éppen egy kis jövevény érkezésére készülnek? Akkor írja fel a baba születéséig beszerezni kívánt dolgok listájára a szép és puha babafészek nevét, mint nélkülözhetetlen tételt! A szinte páratlan kiegészítő kényelmes helyet teremt a babának és hosszabb alvást biztosít.

A fészek betétjének kialakítása nagyban hasonlít ahhoz a pozícióhoz, mint amilyenben a gyermek az anyuka méhében volt, így sokkal nyugalmasabb és kényelmesebb elhelyezkedést biztosít, mint a különálló kiságy.

Továbbá, az édesanya biztonságban altathatja a babát a saját ágyában is anélkül, hogy attól félne, véletlenül elalszik és kárt tesz a babában. A modern világban a babafészek pozícionáló néven is ismert, mivel igazán kényelmes és hasznos dolog a gyermek egy helyzetben tartásához és használatával az anyukának nem kell felkelnie az éjszakai szoptatáshoz sem.

A babafészeknek köszönhetően, a gyermek nyugodtan és ismerős légkörben fog aludni, még egy új helyen is. Ráadásul az utazás folyamán is hasznos és biztonságos helyet garantál a babának a játékhoz és alváshoz.

Print Friendly, PDF & Email