Az UV LED lámpa a körömépítés alapja

A manikűr profi képviselői tudják, vannak olyan eszközök és berendezések a szakma berkein belül, amelyekre érdemes nagyobb anyagi költséget ráfordítani, hiszen hosszútávon meghálálják és visszahozzák azt. Az UV LED lámpa tipikusan olyan kiegészítő, ami nem hiányozhat egyetlen műkörmös kelléktárából sem.

Azonban, mielőtt vásárlásra adnánk a fejünket, gondoljuk végig alaposan, hogy melyik lámpa szolgálná leginkább a céljainkat. A havi maximum kétszer történő használatra elegendő a kisebb teljesítményű termék is, mint például a 9 W UV csövet tartalmazó modell.

Azoknak, akik ennél többször, hivatásszerűen vennék igénybe az UV LED eszközt, a nagyobb teljesítményű termék áll a rendelkezésükre, amibe 2 darab 9 W csövet helyeztek. Mind a két típus esetében a lakk megkötési ideje 3 perc. Abban az esetben, ha még ennél is nagyobb kapacitású lámpára vágyunk, a 4 csővel rendelkező típusra lesz szükségünk, ami már időkapcsolóval is rendelkezik. A Géllakk webáruházából kényelmesen megrendelhetjük az áhított UV LED lámpát.

Print Friendly, PDF & Email