Ars Una hátizsákok és tolltartók

Ars Una

A felsősöknek tervezett iskolatáskákat és tolltartókat érdemes úgy beszerezni, hogy lehetőleg több éven át hű szolgálatot tudjanak tenni. Ehhez pedig olyat kell választani, ami nagyon erős anyagból készült, lehetőleg dupla varrással és nem utolsósorban a fogantyúk, a pántok is jól meg vannak erősítve. A lányoknak modern és csinos darabokat kínál az Ars Una márka.

Trendi és ergonomikus, így minden hölgy álma. Számos árnyalatban és mintával kaphatóak mind az Ars Una iskolatáskák, mind a tolltartók. A sötétkék és a szolid szürke árnyalatokon túl, táska terén választható vintage stílusú és virágos változat is, tolltartóknál pedig a flitteres unikornis mintástól egészen a pillangósig, számos variációból lehet rendelni.

Az Ars Una minőségi, jól záródó uzsonnás dobozokat is készít, különféle modellel és színben, ezek pedig lehetővé teszik a főtt étel szállítását is, így nem kell a gyerek a könnyen megunható szendvicseket hurcolja. Praktikus kulacsokat is rendelhet, amibe az otthon préselt gyümölcslevek, házilag készített teák, limonádék és smoothiek is beletölthetőek.

Print Friendly, PDF & Email