Anyagilag mennyire megterhelő a Hair transplant?

Hair transplant

Mielőtt az ember bármibe belekezd, javasolt kissé átgondolnia, hogy lesz-e rá elegendő ideje, energiája, na meg természetesen pénze. Legtöbbször az energiával meg az idővel nincs is semmi gond, a pénzzel viszont annál inkább, hiszen abból gyakran nincs elég.

A Hair transplant esetében is hasonlóan át kell gondolni az anyagiakat, mert eléggé kellemetlen, ha majd az orvosnál derül ki, hogy abból a keretből, amivel a páciens rendelkezik, egyáltalán nem kivitelezhető egy ilyen műtét. Igen ám, de mégis mennyibe kerülhet egy ilyen beavatkozás? Jó kérdés, mert erre egyetlen orvos sem tud pontos választ adni, amíg nem találkozott a pácienssel és nem mérte fel a helyzetet, meg annak súlyosságát.

Ez nem hangzik túl jól, viszont ha kissé átgondolja az ember, akkor érthető. Nincs két egyforma ember, így a probléma is különbözik. Átlagban egy hajszál beültetése 0,7 angol fontba kerül, bár ez is változhat annak függvényében, hogy milyen a páciens fejbőre, hajminősége, stb. Tehát, Hair transplant előtt szükség van konzultációra.

Print Friendly, PDF & Email