A vízálló fülhallgató kényelmes és hasznos

vízálló fülhallgató

A háztartásban mindig történnek bizonyos balesetek. A fürdőszoba és a mosogató is többször megtréfálta a tulajdonosait, így sokan hálásak a vízálló fülhallgató feltalálásáért. Tipikus eset, amikor a vékony kábelt apróra hajtjuk és elsüllyesztjük a farmerünk zsebében.

Azonban ez a nadrág gyakran a szennyesben landol, ami után csak tiszta kábel marad belőle, viszont már nem fogjuk tudni használni. Séta közben megtörténhet, hogy elkap minket egy nagyobb vihar. Ilyenkor a telefonok és fülhallgatók azonnal a táska aljába kerülnek, hogy véletlenül se ázzanak el. Végül pedig a tipikus balesetek jönnek, amiről a gyermekes családok sokat tudnak mesélni.

Ezekben a helyzetekben mindig jól jön, ha olyan készüléket használunk, ami por- és csepp-, vagy inkább teljesen vízálló. Nem kell többet aggódnunk a kiboruló kóla miatt és nyáron bátran áztathatjuk magunkat a medencében úgy, hogy a kedvenc könyvünket hallgatjuk, esetleg élvezzük a különböző zeneszámokat. A vízálló fülhallgató már vezeték nélküli, így még kényelmesebb.

Print Friendly, PDF & Email