A szoptatós párna aranyat ér

Bár a szoptatás a világ egyik legtermészetesebb dolga, azért közel sem mondhatni, hogy a legegyszerűbb. Nemcsak a baba, hanem a mama is meg kell tanulja a hogyanját és ketten kell kitapasztalják, miként tudják ezt a legügyesebben és persze kényelmesen intézni.

Egy szoptatós párna nagy segítség lehet ebben, mert amikor nincsenek mindketten fekvő helyzetben, akkor az anyuka nem kell a pici teljes súlyát tartania. Azt gondolnánk, hogy azt a pár kilót nem nehéz megtartani, de ha a szopizás elhúzódik egy jó félóráig vagy még tovább, akkor igencsak megterhelő lehet, főként egy kitekert pozícióban.

Tehát a szoptatós párna jó, ha beszerzésre kerül, sőt, már szülés előtt érdemes megvenni, mert már nagypocakosan is használható. Alvás, pihenés közben a szoptatós párna kellemes támasztéka lehet a hasnak, így a baba már akkor aludhat rajta, amikor még meg sem született, az anya pedig kényelmesebbé teheti az amúgy egyre nehézkesebb alvást. Rendeljen minél hamarabb Ön is egyet és könnyítse meg a saját dolgát!

Print Friendly, PDF & Email