A Platinum kutyatáp a négylábúak igényeire lett szabva

Platinum kutyatáp

A kutyák legfontosabb eledele a hús. A szervezetük ebből nyeri ki a legfontosabb tápanyagokat, ennek ellenére a legtöbb száraztápnak és konzervnek minimális a hústartalma. Ha szeretnénk mindent biztosítani az állataink egészségének megőrzéséhez, akkor jobb ezeket elkerülni és helyettük olyan minőségi termék mellett dönteni, mint a Platinum kutyatáp.

Ez az egyik legmagasabb hústartalmú eledel, ugyanis 70%-át teszi ki ez a fontos alapanyag, ami mellett burgonya, rizs és számos zöldség, valamint gyógynövény biztosítja a szükséges szénhidrát, vitamin- és ásványi anyag mennyiséget. Ráadásul a Platinum kutyatáp többféle változatban is kapható, így a kutyusaink igényei és adottságai alapján választhatjuk ki a minden szempontból megfelelőt.

Továbbá, még a kisállat boltba vagy nagyáruházba sem kell elmennünk, hogy ilyen nívós tápot vegyünk, hiszen az allateledelnagyker.hu oldalon bármikor megrendelhetjük és még ki is szállítják bármekkora mennyiségről van szó. Így mindig Platinum kutyatáp gondoskodhat a kedvenceink egészségéről, fejlődéséről.

Print Friendly, PDF & Email