A hűtő-fűtő klíma praktikus megoldás

Amikor gyors megoldásra van szükség, akkor mindig a praktikus eszközökkel lehet a legjobb eredményt elérni. Ilyen a hűtő-fűtő klíma, aminek rengeteget javult a teljesítménye, az elmúlt évek technológiai fejlődésének köszönhetően.

A Trotec termékei minőségről és sokoldalúságról tesznek tanúbizonyságot. Kiváló társ a mindennapok során egy hűtő-fűtő klíma. Kevés helyet foglal és könnyedén át lehet vinni egyik helyiségből a másikba. Igazán csak akkor érezhető a hatása, hogyha a kétcsöves változatot választjuk.

Ez a változat nem rontja a saját hatásfokát, mivel a motor működése közben termelődő hőt ki lehet vezetni az ablakon. A másik hő pedig a friss levegő felvételére szolgál. A hűtő-fűtő klíma intenzív használat mellett sem fogyaszt sokat, ezért kifejezetten gazdaságos megoldásnak számít otthoni körülmények között.

Nem kell a beépítéssel foglalkozni, amit általában nehézkesen lehet megoldani és rengeteg kosszal jár. A hűtő-fűtő klíma egyszerűen megrendelhető a pramentesito.hu webáruházból, gyakran akciós áron.

Print Friendly, PDF & Email