A hair transplant clinic garantálja a sikert

hair transplant clinic

Akik komolyan elgondolkoznak a hajbeültetésen, mindig rengeteg kérdéssel fordulnak a szakemberhez. A leggyakrabban feltett kérdések, amikre a hair transplant clinic választ ad, hogy mi történik pontosan a műtét alatt és miként is zajlik a beavatkozás? Nos, a konzultáció és a technikai tervezés után jön az esztétikai része az egésznek.

Ezen tervezési folyamat során a beültetés helyének, így az új elülső hajvonalnak, vagy a fejtő különböző részeinek kijelölését végzik el az orvosok. Ekkor mindig figyelnek arra a profik, hogy az eltérő fejterületeken különböző irányban és dőlésszögben vannak a hajszálak, ezért nem lehet találomra beültetni az újakat.

Kétség sem fér hozzá, hogy egy hair transplant clinic tapasztalt csapata művészi pontossággal végzi el ezt a feladatot. Minden szakember egyetért abban, hogy a maximálisan természetes hatás érdekében kötelező ennél a résznél a precizitás. Ezért is ez az egyik legényegesebb szakasza az egésznek. A www.hair-transplant-clinic.co.uk oldalon is megtalálható hair transplant clinic tudja, hogy a jó tervezésnek köszönhetően a tökéletes eredmény biztosan nem marad majd el.

Print Friendly, PDF & Email