A férfi karórák széles termékpalettája

A stílus nemcsak a személyiséget képes kifejezni, hanem az igényességet is. Ezért manapság a férfiak is jobban odafigyelnek a megjelenésükre, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy mit vesznek fel és mivel. Például az öltönyökhöz mindenképpen a bőrszíjjal ellátott férfi karórák javasoltak.

Ezen belül a színeket is érdemes figyelembe venni, hogy a fontos eseményen ne legyen szín-kavalkád. Lényeges megteremteni az összhangot a viselet és a kiegészítők között. Ehhez pedig a divattervezők értenek, úgyhogy mindenképpen érdemes megfogadni néhányat a tanácsaik közül. Persze a laza hétköznapokban a férfi karórák rozsdamentes acéllal készült változatát is hordhatja. Ezeken belül több típusokat különböztetünk meg. Ott van például a szerkezet, amelyik lehet mechanikus vagy automata. Ezt követi a szíj anyaga, illetve annak színe.

A későbbiekben pedig szükséges eldönteni a toknak az anyagát, hiszen a férfi karórák ezen része rengeteg mindenből készülhet. Az acéltól megkezdve, a műanyagon át, egészen a titániumig tart a választék, azonban a fából készült sem ritka.

Print Friendly, PDF & Email